تاریخ انتشار : یکشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۱
کد خبر : 4801

بیانیه شماره ۲ کاندیداسنج در پاسخ به بیانیه عجیب دفتر ارتباطات مردمی علی عسگر ظاهری عبده‌وند

بیانیه شماره ۲ کاندیداسنج در پاسخ به بیانیه عجیب دفتر ارتباطات مردمی علی عسگر ظاهری عبده‌وند
دفتر ارتباطات مردمی علی عسگر ظاهری در جوابیه ارسالی برای کاندیداسنج و در ادامه انتشار آن در فضای مجازی، اطلاعات این رسانه درباره گرایش سیاسی آقای ظاهری را غلط دانسته و با ادبیاتی عجیب به این رسانه اهانت کرده است.

کاندیداسنج| دفتر ارتباطات مردمی علی عسگر ظاهری در جوابیه ارسالی برای کاندیداسنج و در ادامه انتشار آن در فضای مجازی، اطلاعات این رسانه درباره گرایش سیاسی آقای ظاهری را غلط دانسته و با ادبیاتی عجیب به این رسانه اهانت کرده است.

 

در این رابطه، چند نکته را به سمع و نظر مردم شریف حوزه انتخابیه مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا می رسانیم:

 

۱. دفتر ارتباط مردمی برای توجیه موج‌سواری به مصاحبه آقای عارف رفرنس می دهد، در حالی که مصاحبه عارف در رابطه با برخی کلانشهرها بوده نه حوزه کوچک مسجدسلیمان!

 

۲. مصداق خلف وعده علی عسگر ظاهری به جریان اصلاحات بعد از راهیابی به مجلس در سخنان «محسن رهامی» عضو «شورای هماهنگی جبهه اصلاحات» مشهود است که به یکی از رسانه‌ها گفت: «۷۰ تن از منتخبان لیست امید به محض آنکه از ورودی مجلس عبور کردند و روی صندلی پارلمان نشستند به اصولگرایان پیوستند و یادشان رفت که تعهداتی داشتند، قسم‌نامه و صورت جلسه امضا کرده بودند».

 

در واقع طبق گفته آقای رهامی، منتخبان لیست امید قسم نامه و صورت جلسه امضا کردند اما ۷۰ نفر آن ها و از جمله عسگر ظاهری بدان پایبند نماندند.

 

۳. نتیجه پشت کردن به لیست امید، در چهار سال بعدی نمایان شد و ظاهری این بار بدون حمایت جبهه اصلاحات از نمایندگی کنار رفت.

 

۴. دفتر آقای ظاهری با این استدلال که لیست امید ترکیبی از جریان اصولگرایی معتدل و اصلاح‌طلبان بوده است، تلاش کرده از اصلاح طلبان فاصله بگیرد، اما لیست امید مورد حمایت افراد تابلو دار جریان اصلاحات از جمله سید محمد خاتمی، مصطفی تاجزاده و… بود. ضمن اینکه چارچوب و خط مشی نهایی لیست امید در شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان تعریف و اجرا شد. در واقع، لیست امید محصول سیاست گذاری این شورا بود.

 

۵. با سرچ و جستجوی ساده در رسانه ها متوجه خواهید شد که اکثر رسانه ها، هویت سیاسی و حزبی علی عسگر ظاهری را اصلاح طلب ذکر کرده اند. در صفحه ویکی پدیای ظاهری نیز جریان سیاسی نماینده قبلی مسجدسلیمان، اصلاح طلب ذکر شده است. اگرچه محتوای صفحه ویکی پدیا قابل تغییر است، اما مطالب ویکی پدیا هم براساس رفرنس ها و منابع دیگر گردآوری می شود که در اکثر منابع خبری نیز ظاهری به عنوان یک شخص اصلاح طلب معرفی شده است. قطعا علی عسگر ظاهری صفحه ویکی پدیای خود را دیده است. سوال این است که چرا تلاش نکرد محتوای مذبور را اصلاح کند؟ خوشبینانه ترین فرض ممکن این است که نمی دانند چگونه می توان محتوای ویکی‌پدیا را تغییر داد!

 

۶. اگر آقای ظاهری اصولگرا است، چرا تاکنون در هیچ تشکیلات حزبی اصول گرا عضو نبوده و فعالیت نکرده است؟ اگر عضو بوده اعلام کند که عضو کدام حزب بوده و چرا در انتخابات مجلس دهم وارد لیست امید شد!؟ اگر نبوده باید از ایشان پرسید چرا در حالی که تاکنون فعالیت تشکیلاتی در جریان اصول گرایی نداشته، اما تلاش دارد در آستانه انتخابات وارد لیست شورای ائتلاف شود!؟

 

۷. رسانه کاندیداسنج هیچ جهت گیری ارزش‌گذارانه ای نسبت به احزاب سیاسی ندارد و قصد این جوابیه زیرسوال بردن اصلاح طلب بودن آقای ظاهری نبوده است؛ بلکه قصد این رسانه این است که نکات مهمی در رابطه با تغییر گرایشات ظاهری در آستانه انتخابات برای کسب حمایت احزاب متناسب با فضای سیاسی موجود برای راهیابی به مجلس را یادآوری کند. به همین جهت، در پایان لازم است بار دیگر ” تَکرار کنیم”: علی عسگر ظاهری، مردی برای تمام احزاب و لیست‌ها!

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.